Invitation til Foreninger i Norddjurs Kommune

Oprettet: 07.06.2021

FC Djursland, Grenaa IF, Grenaa Idrætscenter samt Norddjurs Kommune afholder et Kickstart af foreningslivet med EM2020 landskamp på storskærm torsdag d. 17. juni, på HSM Arena i Grenaa fra kl. 16.00 til 18.00. 

Efter en lang periode med nedlukninger og restriktioner, der har sat tydelige spor i det lokale foreningsliv, mener vi nu, at det er tid til at få kickstartet foreningerne igen. 

Det vil vi gøre ved at arrangere en visning af EM2020 landskamp Danmark - Belgien på storskærm torsdag d. 17. juni med kampstart kl. 18.00.

Foreningerne har under corona pandemien bl.a. oplevet manglende tilskuere, manglende omsætning i butikker, færre frivillige kræfter, mindre synlighed og udfordringer med at samle opbakning hos sponsorer. Derfor vil vi med dette initiativ skabe fornyet fokus på de lokale foreninger, så vi kan genoprette opbakningen i Norddjurs til vores fælles foreningsliv.

Hensigten med arrangementet er at skabe fornyet fokus på de lokale foreninger.

 

Vi ved godt, det er med kort varsel. men vi håber at der vil være forskellige frivillige foreninger, som vil gøre opmærksom på sig selv i form af en stand, aktivitet eller lignende inden kampstart.

Denne kamp vil så blive vist på HSM Arena kl 18.00

 

Såfremt I har spørgsmål hertil, kontakt da gerne Morten Torp fra FC Djursland på tlfnr.: 28300214

Hvordan og hvorledes I ønsker at gøre opmærksomme på jeres forening vil vi lade være op til jer.

 

Vi håber at se jer på HSM arena, så vi i fællesskab kan lave et fedt arrangement for Grenaa og omegn!