Nye restriktioner og anbefalinger på kultur-, idræts-, forenings- og folkeoplysningsområdet

Oprettet: 20.12.2021

Fra og med søndag den 19. december gælder en række nye restriktioner og anbefalinger på kultur-, idræts-, forenings- og folkeoplysningsområdet, som skal være med til at dæmpe coronasmitten i samfundet.

 

Følgende lokaler og lokaliteter skal holdes lukket for offentligheden:

  • Lokaler og lokaliteter, hvor der afholdes koncerter, scenekunstforestillinger, forevisninger, storskærmsarrangementer og lignende.
  • Lokaler og lokaliteter, hvor der udøves kulturaktiviteter, herunder spillesteder, teatre, biografer, museer, kunsthaller, kulturhuse og lignende.
  • Folkehøjskoler, aftenskoler, daghøjskoler og folkeuniversitet.

 

Der indføres desuden krav om brug af mundbind eller visir for besøgende mv. på 12 år og derover i lokaler på kulturområdet, hvor der er offentlig adgang, herunder de steder, hvor der gælder coronapas, og som ikke lukkes. På den baggrund indføres der krav om brug af mundbind eller visir i følgende lokaler:

  • Lokaler, hvor der udøves idræts- fritids- og foreningsaktiviteter, herunder svømmehaller, idrætshaller, træningscentre og foreningslokaler, biblioteker, arkiver, musik- og kulturskoler, andre kunstskoler og grundkurser på kunstområdet.

 

Restriktionerne gælder fra og med søndag den 19. december og foreløbigt 4 uger frem.

 

Endelig opfordres der til, at man ikke deltager i indendørs foreningsaktiviteter, herunder idrætsaktiviteter mv. fra og med den 19. december til den 5. januar 2022.

 

Læs mere her:

 

Giver ovenstående anledning til spørgsmål, er man velkommen til at kontakte kultur- og fritidsafdelingen på fritid@norddjurs.dk. Vær dog opmærksom på, at kultur og fritid holder julelukket fra den 23. december til den 3. januar.