Ønsker jeres idrætsforening en ny eller forbedret hjemmeside?

Oprettet: 04.07.2022

Måden man tager sig ud online er vigtig, ikke bare for unge men også for idrætsforeninger, som vil hverve nye medlemmer. Derfor øremærker Norddjurs Kommune 50.000 kroner fra kommunens Idræts- og fritidspulje, til at udvikle foreningernes hjemmesider.

Det er første gang, at Norddjurs Kommunes fritidsafdeling har afsat midler øremærket til, at foreninger kan få hjælp til deres hjemmesider. Selve beløbet på 50.000 kr. er inspireret af andre sammenlignelige kommuner, hvor der har været lignende tiltag med succes. Om efterspørgslen er større end hvad de 50.000 kr. rækker til, må tiden vise.

Hvordan kommer man i betragtning?

Foreningen sender en e-mail til fritidskonsulent Theis Kaas Pedersen på thkp@norddjurs.dk, om at man ønsker hjælp til en ny hjemmeside. Theis Kaas Pedersen vil derefter tage kontakt til jer, og med sparring fra DGI Østjyllands kommunikation og fritidsafdelingens kommunikationskonsulent vil vi afdække jeres behov og bud på, hvad der skal udføres. Alt kommer til at foregå i dialog med den enkelte forening. Ansøgninger behandles løbende efter først-til-mølle princippet